NHL 17

NHL 17 är spelet som hela tiden fortsätter att leverera, här kan du som spelare få känna på hur det är att spela inför tusentals åskådare på världskända arenor världen över. Om du gillar sport spel så är detta spelet för dig. I NHL kämpar man i med och motvind precis som dom riktiga hockey spelarna, närkamperna är många och det är en perfekt underhållning för dig och kompisgänget, och har man väl testat spelet är det svårt att sluta.

NHL 17 storsatsar på den individuella spelaren

Ni som är vana spelare har förmodligen väntat med spänning på vad EA Sports ska leverera denna gång, och ni kommer inte att bli besvikna. Man har stor satsat på att den individuella spelaren ska bli så bra som möjligt och därför har spelkontrollen utvecklats med ”skill trick” funktioner som gör det lättare för dig som spelare att spela smartare och snabbare.  Du får även träningscoachning under hela matchen så att du kan lyssna till indikationer för ett strategiskt bättre spel, vill du inte ha coachning stänger du enkelt av den. Inställningsmöjligheterna är många och du navigerar enkelt i användarvänliga menyer.

Prova spelet hos närmsta spelåterförsäljare

EA har gjort fantastiska förbättringar bara från NHL 16 och fortsätter givetvis att utvecklas, vill du prova NHL 17 innan du köper det kan du gå in till din lokala spelbutik och fråga om du får provspela spelet, det brukar inte vara några problem.