HUGO

Trollet Hugo var ett uppskattat inslag i tv barnprogrammen på 90-talet, och om ni inte minns det så gick det till som följande. Barn ringde in till barnprogrammet live för att spela Hugo med hjälp av sin fasta knapp telefon, genom att trycka på olika knappar tog sig trollet Hugo genom fantastiska banor på en vagn samtidigt som han hoppade då och då för att samla in pengar som barnet sedan vann. Hugo var ett omåttligt populärt barnprogramsinslag och det märks att även vi vuxna har svårt att släppa honom.

Play’n GO

Svenska Play’n GO har skapat Hugo Slot som är en videoslot där du kan vinna lite större summor än de som barnen tävlade om i det gamla barnprogrammet. Men var inte orolig, Hugo har samma fart och sinne för pengar och är du ute efter lite extra slantar inför semestern så är Hugo videoslot spelet för dig.

Symboler

Om du minns spelet Hugo från nittiotalet så kommer du kanske ihåg att det var väldigt färgglatt och självklart var det en del av succé framgångarna norden över, och det har Play’n GO verkligen tagit vara på i den här utgåvan av Hugoslot. Du som spelare navigerar i färgglada och exotiska miljöer och vinner pengar genom bland annat säckar med pengar, dynamit gubbar, guld och yxor. Du kan givetvis också få bättre och mer värdefulla symboler på din skärm som exempelvis Wild, Scatter och Bonus.

Hugo har precis samma energi som för snart två decennier sedan och verkar tidlöst populär bland både vuxna och barn. Vill du spela ett spel som är både roligt och generöst är Hugo Videoslot något för dig.Stort lycka till!